Academie voor toezichthouders en commissarissen

Academie voor Toezichthouders en Commissarissen

Contact

Heeft u een vraag voor de Academie voor Toezichthouders en Commissarissen? Neem dan gerust contact op via info@academievoortoezichthouders.nl of telefoonnummer 0570 – 76 00 06.

Postbus 292
7400 AG  Deventer
0570 76 00 06
info@academievoortoezichthouders.nl
www.academievoorleiderschap.nl
KvK nr: 08187397

Avicenna Academie voor Leiderschap treedt op als regiepartner voor diverse sectorale beroepsverenigingen om toezichthouders en commissarissen op te leiden opdat zij hun kennis en vaardigheden continu actueel te houden. Dit doet zij middels beroepsgerichte academies om zo de specifieke thema’s in de sector goed te behandelen. De Academies vertalen de visie en het beleid van de verschillende beroepsorganisaties naar opleidingen voor haar leden. Dit doet Avicenna voor NVTZ Academie (zorg & welzijn), VTW Academie (woningcorporaties) en VTOI-NVTK Academie (onderwijs & kinderopvang).

Elke academie heeft een eigen programmaraad, die de kwaliteit monitort en meedenkt over nieuw aanbod. De opleidingen voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsorganisaties, zodat deelnemers jaarlijks aan hun accreditatie kunnen voldoen.

 

vtw@academievoortoezichthouders.nl
www.vtw-academie.nl

 

 

 

academie@nvtz.nl
www.nvtz.nl/opleidingen

 

 

 

 

opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl
www.vtoi-nvtk.academie.nl

De VTW academie biedt een uitgebalanceerd scholingsprogramma voor de minder en meer ervaren commissarissen bij woningcorporaties. Onze leergangen en masterclasses gaan in op alle relevante thema’s en spelen ook in op de actualiteit. De ontwikkeling van uw kennis en vaardigheden staat centraal die past bij een huidig en toekomstig kundige commissaris in de volkshuisvesting.

 

 

De NVTZ Academie biedt een uitgebreid opleidingsaanbod voor de aanstaande, de beginnende, de ervaren en de zeer ervaren toezichthouder. Tevens bieden we voor personen die geen toezichthouder (meer) zijn, maar die grote affiniteit hebben met toezicht in zorg & welzijn en een bijzonder lidmaatschap hebben, een aantal geselecteerde cursussen aan. Zowel de actualiteit als meer fundamentele thema’s zijn verwerkt in het curriculum. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan kennis, maar ook aan vaardigheden en kunde.

 

 

De VTOI-NVTK Academie biedt professionele scholing en training voor toezichthouders uit alle onderwijssectoren en de kinderopvang. Wij zijn voortdurend bezig om ervoor te zorgen dat de meest actuele kennis wordt overgedragen in onze opleidingen. Daarnaast bieden wij diverse werkvormen aan om de impact van onze opleidingen te vergroten. Doordat met relatief kleine deelnemersgroepen gewerkt wordt, is er ruimschoots aandacht voor onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring.